Lees hier wat anderen zeggen over Emmy Prins en Van Prins tot Koning


Ik ben erg blij met de marketinghulp van Emmy.

Emmy maakt prachtige berichten voor de sociale media kanalen van mijn klant. Zowel visueel als tekstueel super verzorgd. Als ze een reeks klaar heeft hoef ik alleen even te checken of het inhoudelijk klopt – en dat is 99% van de tijd zo. Ik heb er geen omkijken naar en dat is een heerlijk gevoel.

Emmy denkt goed mee, komt met suggesties en zorgt dat de kanalen continu goed gevuld zijn.

Ik kan Emmy van harte aanbevelen als je helemaal ontzorgd wilt worden voor je online zichtbaarheid.

Janke Papa
Eigenaar Het Plan


Ik ken Emmy al circa 20 jaar. Gedurende een aantal jaren, van 2013 tot 2020, heeft zij voor mij het beheer geregeld van een luxe groepsaccommodatie. Zij zorgde voor de verhuur en regelde alle zaken eromheen. Alles was altijd tot in de puntjes verzorgd en Emmy was heel betrokken. Ik hoefde er dan ook nooit naar om te kijken of ze dit ook goed deed. Zij had contact met alle grote verhuurorganisaties en maakte de teksten voor onze website. Doordat zij mij al deze taken op professionele wijze uit handen nam, kon ik mij met een gerust hart focussen op mijn eigen business.

Emmy is een betrouwbaar persoon en komt haar afspraken na. Mocht ik in de toekomst opnieuw zaken gaan doen die raakvlak hebben met toerisme, dan zou ik haar zonder aarzeling opnieuw benaderen
en een beroep doen op haar expertise.

Kasper Smit
Eigenaar (voormalig) Villa UitZicht


Bijna twee jaar geleden heb ik Emmy voor het eerst gesproken. Als werk-onderzoekende wilde zij zich als vrijwilliger nuttig maken binnen Stichting Bestemming Borger-Odoorn; het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Borger. De reden? Emmy liep met het idee rond om als zelfstandige te starten als Virtual Professional in de toeristische sector.

Met een gezonde drive is Emmy, binnen het TIP, begonnen aan een aantal projecten passende bij haar opleiding en die eveneens zeer welkom waren voor de vrijwilligersstichting. In het jaar dat volgde heeft Emmy zich, gedurende de opleiding, weten te bekwamen in het vak van Virtual Professional en alle kansen benut om de opleiding met succes af te ronden!


Emmy heeft afgelopen jaar een brede scoop ontwikkeld, waardoor ze in staat is goed mee te denken in de wensen van de opdrachtgever. Doordat ze goed kan luisteren is Emmy in staat hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden waardoor zij het doel van de opdracht niet uit het oog verliest.


Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, de core business van je bedrijf. Emmy is een persoon die ervoor zorgt dat je dit ongestoord kan doen terwijl zij jouw bedrijf virtueel een boost geeft. En met de nodige handvatten die ze jou aanreikt, kan jij je eigen weg hierin kan vinden!


Amina Schilperoort-Kruizinga
Coördinator Recreatie & Toerisme gemeente Borger-Odoorn


Emmy heb ik ruim 10 jaar geleden leren kennen op de Fotoacademie in Groningen. Zij viel toen al op door haar manier van concepten bedenken en de uitvoering hiervan. Het ontzettend netjes en clean werken is aan Emmy besteed.

Het afgelopen jaar was ze vooral een sparringpartner voor mij over hoe ik mezelf het best kan profileren als fotograaf met een stijl die bij mij past.
Emmy is een goede gesprekspartner die dingen kan bekijken vanuit andere invalshoeken.

Van haar kennis, ervaring en creativiteit wil ik in de toekomst graag nog gebruik maken voor het zichtbaar zijn op sociale media als verlengstuk van mijn website. Dus als jij ook iemand zoekt die een frisse kijk heeft op sociale media etc. zou ik Emmy zeker aanbevelen.

Paul van Sonsbeek
Palson Photography