Emmy Prins, aangenaam

Mijn naam is Emmy Prins en ik help ondernemers in de recreatieve- en toeristische sector en vrijetijdsbranche bij hun online zichtbaarheid en vindbaarheid. Praktisch en persoonlijk, zo kun je mijn aanpak het best omschrijven. Ik zet marketingactiviteiten in passend bij jouw doelgroep en doelstelling en luister daarbij goed naar jouw wensen. Naast dat ik je adviseer, kan ik zaken voor je implementeren en uitvoeren. Ik ben veelzijdig in mijn dienstverlening en ben op mijn best als ik verschillende dingen naast elkaar doe. Mijn uitgebreide ervaring in de toeristische sector komt hierbij goed van pas.

Geboren in Hoogeveen, vertrok ik op mijn 18e richting Breda om te gaan studeren aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. Een mooie tijd in een heel gezellige stad. Toch ben ik na mijn studie weer naar Drenthe verhuisd. Terug naar mijn roots en uiteindelijk in Borger beland.

Ervaring in toerisme en recreatie

Een aantal jaren heb ik bij de Provinciale VVV Drenthe en later het Noord Nederlands Bureau voor Toerisme gewerkt op de afdeling Marketing en Communicatie. Hier werkte ik aan verschillende projecten in Drenthe, Noord Nederland en het grensoverschrijdende gebied Drenthe-Emsland.

Daarna ben ik overgestapt naar de zakelijke dienstverlening. Als managementassistent binnen een MKB bedrijf had ik een breed takenpakket waaronder het secretariaat, verkoopwerkzaamheden en marketing en communicatie activiteiten. Een afwisselende en uitdagende baan in een groeiend bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief.

Emmy Prins 500 x 500

In de tijd waarin de nadruk meer lag op het gezinsleven en het moederschap heb ik een studie fotografie opgepakt. Mijn voorliefde voor interieurfotografie pas ik nu toe bij gastenverblijven, want mooi en kwalitatief beeldmateriaal is ook onmisbaar bij een goede online zichtbaarheid. Ook verzorgde ik in deze periode (2007-2016) de verhuur van een eigen appartement in Hinterglemm, Oostenrijk. Een fijn huis op een prachtige plek waar we uiteraard ook zelf vaak vakantie vierden.

Van 2013 tot 2020 heb ik met heel veel passie en plezier een luxe groepsaccommodatie gerund. Dit heb ik vanaf nul opgebouwd tot een succesvolle onderneming. Hier kwam alles samen; organisatie, administratie, marketing, fotografie, gastvrouwschap en bovenal de mouwen opstropen, heerlijk! Inmiddels heeft het pand een andere bestemming gekregen en help ik vanuit mijn expertise graag andere ondernemers in de sector bij hun succes.

En nu; jouw Online Marketing VA

Om een goede start te kunnen maken met Van Prins tot Koning en mijn marketingkennis en -vaardigheden verder uit te breiden, heb ik in 2020 en 2021 opleidingen gevolgd bij de Academie voor Virtueel Professionals. De certificaten ‘Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf’ en ‘Virtueel Succes-Online Marketing en Sales’ kan ik inmiddels toevoegen aan mij CV. Als Virtueel Assistent adviseer en ondersteun ik vanaf mijn eigen werkplek in Borger bedrijven in de sector toerisme, recreatie en vrije tijd bij hun online marketing. Pinterestmarketing is daarbij mijn specialisme.

Daarnaast heb ik mijn eigen blogwesite VakantieInterieur.nl waarop ik schrijf over de mooist ingerichte vakantieadresjes.

Wil je weten welke activiteiten ik voor jou kan verrichten voor een goede online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf waardoor je meer potentiële klanten aantrekt? Bekijk hier mijn diensten.

ster uit logo van prins tot koning

En dan dit nog over Emmy

  • Als klein meisje wilde ik graag koningin worden. Ik dacht dat dat met mijn achternaam heel goed kon.
  • De sneakers op de foto onder ‘reviews’ zijn mijn all time favorites. Deze- en de andere foto’s waarop ik zelf niet te zien ben, zijn van eigen hand. Alle foto’s waar ik wel op sta zijn gemaakt door Palson Photography.
  • Bewegen doe ik graag en veel; padel, dansen, yoga en wandelen. Voor mij dé manier om te ontspannen en al het lekkere eten te compenseren.
  • Veel meer lezen staat al jaren op mijn to do list. Hoewel ik figuurlijk vaak drie boeken tegelijkertijd lees, staat mijn kast vol boeken die ik nog wil lezen.
  • Bijzondere plekjes bezoek ik graag, zowel in het buitenland als in Nederland. Ook dichtbij valt nog zoveel moois te ontdekken.
  • Tot slot…..een eigen gastenverblijf in de toekomst, dat is nog altijd mijn droom die zeker uit gaat komen.
certificaat virtueel bedrijf Emmy Prins binnen 10 weken een lopend VP bedrijf
certificaat virtueel succes Emmy Prins virtueel marketing professional