Websitebeheer, Social Media en E-mail marketing; bereik jouw klanten met online zichtbaarheid

Wil jij graag je website aantrekkelijk en actueel houden? Vind je het lastig om bij te blijven met steeds weer nieuwe mogelijkheden op Instagram of Facebook? Vraag je je af op welke social media kanalen je nu juist wel of geen hashtags moet gebruiken? Pff best ingewikkeld en veel werk allemaal hé?

Je weet wel dat een goede online zichtbaarheid onmisbaar is om in het vizier te komen en te blijven van jouw (potentiële) gasten. Maar er komt nogal wat bij kijken; je website up to date houden, consistent posten op social media, het gezicht achter jouw bedrijf laten zien met foto’s en video’s, blogs schrijven et cetera. Daar heb je wel de nodige kennis, vaardigheden en, niet te vergeten, tijd en creativiteit voor nodig. Want dan rijst niet alleen de vraag HOE dan, maar ook de vraag WAT dan? Geen nood, ik help jou!

Want zou het niet fijn zijn om een aantal taken uit te besteden aan iemand die echt kijk heeft op online zichtbaarheid? Aan iemand die niet alleen verstand van online marketing heeft, maar daarnaast beschikt over kennis van- en ervaring in de sector recreatie en toerisme. Zodat je ook op inhoudelijk vlak kunt rekenen op een creatieve en constructieve inbreng.

Van Prins tot Koning verricht online marketing activiteiten die betrekking hebben op website beheer, social media, en e-mail marketing. Deze activiteiten dragen bij aan een goede online zichtbaarheid van jouw onderneming. Een overzicht van mogelijke werkzaamheden vind je hieronder. Als Online Marketing VA adviseer ik jou, implementeer ik zaken binnen je bedrijf en/of voer ik terugkerende werkzaamheden voor je uit. Ik ga voor je aan de slag met afgebakende opdrachten of op continue basis. Dat kan al vanaf 2 uur per week. Laat mij weten waarbij jij hulp nodig hebt.

Website beheer

Websiteteksten schrijven, herschrijven of redigeren

Blogartikelen schrijven, redigeren en/of plaatsen

Google Mijn Bedrijf inrichten en/of onderhouden

Social Media

Profielen opstellen, inrichten en/of onderhouden voor Facebook, Instagram en LinkedIn

Content creëren en/of plannen aan de hand van een contentkalender

Templates in huisstijl uitwerken voor verschillende kanalen

E-mail marketing

Nieuwsberichtensysteem opzetten en/of onderhouden


Nieuwsbrieven schrijven of redigeren en vormgeven

Beeldmateriaal bij de nieuwsberichten verzorgenBedrijfsscan online zichtbaarheid

Ben je actief op social media en internet maar vraag je je af of je het goed doet of dat je sommige dingen beter anders kunt doen? Vraag dan een bedrijfsscan aan waarin ik jouw huidige online zichtbaarheid onder de loep neem. Je ontvangt een beknopt rapport met daarin Tops en Tips; wat zijn de sterke punten en wat kun je verbeteren en hoe. Met deze concrete adviezen kun je direct aan de slag voor een goede zichtbaarheid bij je doelgroep. De kosten voor een bedrijfsscan bedragen € 187,- exclusief btw. Wil jij dit ook?