Online vindbaar met Pinterest; naamsbekendheid en verkeer naar je website

Vind jij het lastig om consistent aanwezig te zijn op Instagram en Facebook en wil je minder afhankelijk van social media zijn? Wil je een constante stroom bezoekers naar je website trekken en komt er weinig verkeer vanuit je social media kanalen? Ken je Pinterest en wil je graag weten hoe je dit platform in kunt zetten voor je bedrijf?

Pinterest is dé visuele zoekmachine en zorgt voor meer naamsbekendheid en verkeer naar je website. Het is een positief en inspirerend platform waar de bezoeker zelf beslist wat hij wil zien. Doordat je geen reacties hoeft te plaatsen, hoef je niet dagelijks op Pinterest aanwezig te zijn. Klinkt jou dat niet als muziek in de oren?

Veel ondernemers onderschatten de kracht van Pinterest nog, maar het kan een hele waardevolle aanvulling zijn op jouw marketingmix. Pinterest is dus geen social media zoals Instagram en Facebook en vergt dan ook een heel andere strategie gebaseerd op zoekwoorden.

Snap jij maar weinig van het platform, maar wil je er wel graag mee aan de slag? Als online marketing VA help ik je graag. Ik kan het gehele beheer van het Pinterestaccount voor je verzorgen of je op weg helpen door je account in te richten of te optimaliseren.

Ben je nieuwsgierig wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.